SIKKUM PARANTAA HYYRAN ASIAKKAIDEN OMAISUUDEN ARVOA

Hyyra uudistaa asuntosijoittamisen arvomaailmaa

Asuntosijoittaminen on sijoitusinstrumentti siinä missä muutkin sijoituslajit, mutta valitettavasti asuntovarallisuuden johtaminen on edelleen varsin puutteellista. Hyyra tarjoaa tähän muutoksen. Hyyra on digitaalinen palvelu, jota ohjaa helppous, tiedolla johtaminen ja yhteistyö. Sen avulla voidaan vähentää manuaalisia rutiineja ja tuoda relevanttia tietoa yhteen, jotta sijoittaja voi aidosti saavuttaa tuotto-odotukset. Lisäksi Hyyra yhdistää kaikki asuntosijoittamisen sidosryhmät, koska vuorovaikutus ja yhteistyö ovat avain menestykseen.

Hyyran avulla hallinnoit ja johdat omia tai asiakkaidesi asuntoportfolioita helposti ja tehokkaasti. Hyyra soveltuu niin sijoitusyhtiöille, kiinteistönvälitys- ja hallintapalveluita tarjoaville yrityksille kuin yksityisille sijoittajillekin.

Hyyrassa uskotaan, että ymmärtämällä, mitkä asiat tuovat lisäarvoa asuntosijoitusmarkkinoilla ja miten arvoa tuotetaan, syntyy myös uutta, kannattavaa liiketoimintaa. Asuntovarallisuus on yksi merkittävin omaisuuslaji ja asuntojen kunnosta on pidettävä huolta, oli sitten kyseessä kerrostalo, omakotitalo, rivitalo tai muu kiinteistö. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaita palveluita ja tukea asuntovarallisuudesta huolehtimista. Siksi Sikkum Täsmämittaus soveltuu erinomaisesti Hyyran ekosysteemiin.

Sikkum kosteusmittaus parantaa ja ylläpitää Hyyran asiakkaiden omaisuuden arvoa

Sikkum tarjoaa Hyyran asiakkaille vuokra-asunnon kosteusmittauksen hintaan 267 €.
Kun kosteusmittaus tehdään uudestaan samaan kohteeseen, annamme mittauksen hinnasta 50 % alennuksen.
Kosteusmittauksen yhteydessä arvioimme ja dokumentoimme huoneiston yleisen kuntotason ja annamme lisäksi suositukset tarpeellisista korjaus ja saneeraus toimenpiteistä.

Voit tehdä tilauksen alla olevalla lomakkeella, soittamalla 020 127 7860 tai sähköpostilla hyyra@sikkum.fi.
Kerrothan omien yhteystietojesi lisäksi kohteen osoitteen.
Asiakaspalvelumme vahvistaa tilauksen ja sopii tarkemman ajankohdan kanssanne.

Sikkum parantaa Hyyrän asiakkaiden omaisuuden arvoa

Hyyra

Kysy lisää!
1
Hei. Tarvitsetko kosteusmittausta? Purkupalveluita? Kuivausta?

Lähetä WhatsApp viesti, niin vastaamme sinulle pikaisesti!