Yhteis­työ­kumppanit

Yhteistyökumppanit

Hyyra – Digitaalinen palvelu sijoitusasuntojen hallintaan

Hyyran avulla voit hallita sijoitusasuntojen vuokrasuhteen elinkaarta ja helpottaa siihen kuuluvia velvollisuuksia. Helppokäyttöinen järjestelmä ja automaatiot vapauttavat ajan olennaisempiin asioihin. Kattavien raportointi- ja dokumentointiominaisuuksien
ansiosta löydät kaiken datan yhdestä paikasta, ymmärrät numerot sijoituskohteiden taustalla javarmistat sijoitustesi tuoton.

Sikkum tarjoaa Hyyran asiakkaille täsmälliset kosteusmittauspalvelut, joiden avulla voit ylläpitää ja parantaa omaisuutesi arvoa. Autamme myös kun vesivahinko yllättää.

Yhteistyökumppanit

Rentfol.io ja Sikkum

Rentfol.io on uuden sukupolven appi asuntosijoittamiseen

Sovellus tarjoaa konkreettisia hyötyjä toimintaan; Rentfol.io on aina taskussa kulkeva sovellus, joka tekee dokumenttien hallinnasta ja veroilmoituksen laatimisesta vaivatonta.
Voit ladata appiin vuokrasopimukset, isännöitsijätodistukset ynnä muut tarvittavat dokumentit sekä tallentaa kuitit tehdyistä töistä. Sovelluksen laskurilla seuraat helposti vuokraustoiminnan kuluja, tuloja ja veroilmoitusta.

Sikkum tarjoaa Rentfol.ion asiakkaille täsmälliset kosteusmittauspalvelut, joiden avulla voit ylläpitää ja parantaa omaisuutesi arvoa. Autamme myös kun vesivahinko yllättää.

Yhteistyökumppanit

Tencon uudisrakentaminen

TENCON – uudisrakentamiseen erikoistunut rakennusliike

Avain Yhtiöt -konserniin kuuluva Tencon Oy on vuonna 2017 perustettu uudisrakentamiseen erikoistunut rakennusliike.
Tencon toteuttaa hankkeet kokonaisurakkana vastaten kokonaisvaltaisesti työmaan johtamisesta sekä hankinnoista.
Yhtiö toimii pääkaupunkiseudulla ja keskittyy suuriin kerrostalohankkeisiin.
Vuonna 2021 yhtiön liikevaihto oli 40,8 M€.
Konsernin omistuksessa on yli 10 000 asuntoa ja konsernin tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa

Sikkum hoitaa uudiskohteiden takuuaikaiset vahinkokartoitukset ja kuivaukset. Sikkum CapsulDry menetelmän ansiosta asukkaat voivat usein asua kotona vesivahingon kuivauksen aikana. Näin helpotamme kaikkien osapuolten arkea ja vähennämme huolta.

Kuivausmenetelmämme vähentää myös sähkönkulutusta 85 %!

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit Lumo

Lumo

Lumo-kodit tarjoavat vaivatonta ja vastuullista kaupunkielämistä parhaimmillaan. Saatavillasi on laaja valikoima arkea helpottavia palveluita sekä ainutlaatuisia asukasetuja. Sikkum auttaa kun asunnossasi tapahtuu vesivahinko. Kuivaamme vesivahinkojen kosteusvauriot ripeästi ja täsmällisesti.

Kun Sikkum kuivaa, sinä voit asua kotona ilman, että kuivauksesta on suurta haittaa asumiseen ja arkeen.

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit Cramo

Cramo

Cramon Olosuhdehallinnan palvelun tarkoitus on pitää työympäristön olosuhteet tasaisina, jotta kylmyys, kosteus ja pöly eivät hidastaisi ja vaikeuttaisi rakennustöiden etenemistä. Hallituilla olosuhteilla saavutetaan tasalaatuiset työskentelyolosuhteet ja aikataulut on helpompi pitää. Lopputuloksesta tulee laadukas ja jälkikorjausten tarve minimoidaan.

Sikkum toteuttaa Cramolle työmaiden kosteusmittauksia, jotta jokainen kohde voidaan rakentaa turvallisesti, laadukkaasti ja aikataulussa.

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit Laukaa

LAUKAAN VESIHUOLTO

Laukaan Vesihuolto Oy toimittaa asiakkailleen hyvää talousvettä ja huolehtii asiakkaiden jätevesien poisjohtamisesta. Hyvä palvelutaso tuotetaan ympäristön kannalta kestävällä tavalla ja kohtuullisin kustannuksin.

Sikkum auttaa kun tapahtuu odottamattomia vesivahinkoja Laukaan Vesihuollon vastuualueilla. Hoidamme kosteuskartoitukset ja kuivaukset ripeästi.

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit Wiiste

Wiiste – langattoman kosteudenhallinnan edelläkävijä

Wiiste Oy on vuonna 2012 perustettu, rakennusteollisuuden mittausjärjestelmiin keskittynyt suomalainen yritys. Oman tuotekehityksen lisäksi tuotteiden valmistus tapahtuu Suomessa.

Wiiste on kotimaan markkinajohtaja ja kansainvälinen edelläkävijä rakenteiden langattomassa kosteudenseurannassa. Wiiste auttaa rakentamaan tehokkaasti korkealaatuisia rakennuksia, jotka ovat käyttäjilleen terveellisiä.

Sikkum tarjoaa etäseurantapalvelut erilaisiin rakennuskohteisiin, erityisesti uudisrakentamisen betonivalujen kuivumisen seurantaan, sekä olosuhdeseurantaan. Käytämme Wiisteen tuotteita etäseurannan toteuttamiseen.

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit Lähitapiola

LÄHITAPIOLA ELÄMÄNTURVAYHTIÖ

Kotivakuutus kuuluu kaikenlaisille kodeille – asuitpa sitten kerros- tai rivitalossa, omakotitalossa tai paritalossa. Kotivakuutus on vakuutus kotisi vahinkojen varalle, jotta arki jatkuu huolettomasti myös vahingon jälkeen.

LähiTapiolalla voit valita helposti kotivakuutuksen kattavuuden ja omavastuun kotiisi sopivaksi ja tarpeittesi mukaiseksi.

Tutustu ja valitse sinulle paras kotivakuutus.

Sikkum toimii LähiTapiolan vahinkosaneerauskumppanina. Tärkeinä arvoina meidän toiminnassa korostuu vahinkotilanteen ja asiakkaan ymmärtäminen, ripeä reagointi, asianmukaiset vahingon korjaustavat sekä täsmällinen toiminta.

Sattuiko sinulle vahinko? Tee vahinkoilmoitus suoraan LähiTapiolan verkkopalvelun kautta.

Yhteistyökumppanit

Etusivulle

Kysy lisää!
1
Hei. Tarvitsetko kosteusmittausta? Purkupalveluita? Kuivausta?

Lähetä WhatsApp viesti, niin vastaamme sinulle pikaisesti!