Suomen kuivin yritystarina

Sikkum-tarina alkoi vuonna 2017, ja taustalla on 25 vuoden kokemus rakennus- ja kiinteistöalasta.

SIKKUM – TÄSMÄLLISIN JA NOPEIN

Sloganimme velvoittaa meitä ylittämään omat ja asiakkaidemme toiveet kerta toisensa jälkeen.

Olemme käyttäneet paljon aikaa toimintaprosessiemme hiomiseen mahdollisimman toimiviksi. Jokainen tilaus ja projekti on meille mahdollisuus parantaa toimintaamme ja miettiä, missä voimme olla edelleen täsmällisempiä ja nopeampia. Nopeus ei tarkoita hutiloimista, vaan turhien viivästysten karsimista palveluistamme. Toimitamme raportit aina ajallaan, viimeistään 1 työpäivän kuluessa tehdystä toimenpiteestä. Informoimme asiakkaitamme kaikissa vaiheissa, ettei kukaan jää pimentoon, vaan jokainen projektin osapuoli saa luotettavaa ja täsmällistä tietoa.

Vahva osa toimintaamme on Sikkum CapsulDry kuivausmenetelmä, joka on meidän itsemme kehittämä. Idean isä Tomi Lindström on käyttänyt pitkää kokemustaan rakennusalalta kuivausmenetelmän hiomiseen toimivaksi, nopeaksi ja kustannustehokkaaksi. Lue lisää….

Sikkum yritys-tarina
Sikkum yritys-tarina

KUN JOTAIN TEHDÄÄN, SE TEHDÄÄN TÄSMÄLLISESTI JA YSTÄVÄLLISESTI

Sikkumin perustaja Tomi Lindström on pitkän uransa aikana aina halunnut miettiä miten eri työvaiheet voi tehdä täsmällisemmin ja tehokkaammin.
Olemme kokeilleet paljon erilaisia malleja toimia sekä kosteusmittausten, että rakenteiden kuivausten suhteen. Käytännön kokeilemisen kautta olemme löytäneet tavat, jotka ovat tehokkaita ja tuottavat meidän asiakkaille aidosti lisäarvoa. Olemme nähneet tuhansia työmaita ja kohteita, joista jokainen on opettanut meitä toimimaan entistä paremmin. Oppiminen ei pysähdy koskaan, se on meidän yritysfilosofia.

Kaikissa palveluissamme täsmällisyyden lisäksi korostamme aina hyvää asiakaspalvelua. Autamme ja neuvomme asiakkaitamme, miten toimia haastavissakin vahinkotapauksissa. Meiltä voi kysyä neuvoa mihin tahansa rakentamiseen liittyvässä tilanteessa. Autamme, neuvomme ja tarvittaessa saat apuja meidän yhteistyökumppaneilta. Meidän ainoa tapa kehittyä, on asiakkaidemme arvokas palaute. Kuuntelemme hyvin mielellämme positiivista ja negatiivista palautetta.

Suomen kuivuuden ammattilainen jo vuodesta 2017

Sikkum on perheyritys

Meidän vahvuus ja joustavuus perustuu pitkälti siihen, että olemme tiivis perheyritys. Toiminnassamme on mukana kahden sukupolven jäseniä. Omistajillamme Tomilla, Päivilla ja Rickyllä yhdistyy pitkä ja monipuolinen kokemus yrittäjyydestä, rakennus- ja kiinteistöalan ymmärryksestä, asiakaspalvelusta sekä innovatiisesta ajattelusta.

Työntekijämme ovat erityisen tärkeä osa yritystoimintaamme. Panostamme työskentelytapoihimme, jotta jokainen yrityksemme osa voi tarjota laadukasta palvelua kaikissa olosuhteissa.

Sikkum yritys-tarina
Sikkum yritys-tarina

Etsimme aktiivisesti ammattitaitoisia kosteusmittaajia.
Tarjoamme hyvät työvälineet, innovatiiset tavat toimia, hyvän palkan.
Oletko sinä seuraava työntekijämme?
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla Tomille.
tomi@sikkum.fi

Kysy lisää!
1
Hei. Tarvitsetko kosteusmittausta? Purkupalveluita? Kuivausta?

Lähetä WhatsApp viesti, niin vastaamme sinulle pikaisesti!