Tervetuloa asiakkaaksemme, olemme juuri sinua varten!

Kosteusmittaus-, kuivaus- ja korjauspalvelut – Keski-Suomi ja Itä-Suomi

020 127 7860

Toiminta-alueeseemme kuuluvat Kuopio, Leppävirta, Varkaus, Jyväskylä, Mikkeli, Savonlinna ja Joensuu. Jos siis asut tällä tienoolla ja tarvitset apuamme, saat sitä 24 tuntia vuorokaudessa.

Sikkum Täsmäkuivauksen henkilökunta on juuri sinua varten. Arvostamme asiakastamme ja teemme paljon sen eteen, että juuri sinä saat tarvitsemasi avun. Emme jätä asiakastamme yksin, vaan autamme löytämään ratkaisut ongelmatilanteisiin. Raporttimme ovat ymmärrettäviä: kerromme, mitä mikin asia tarkoittaa, emmekä hukuta sinua insinöörijargoniin.

Sikkum on perustettu 2018, ja alusta-alkaen tavoitteena on ollut vahinkosaneeraus alan toimintatapojen kehittäminen. Emme halua olla kasvoton yritys, vaan olemme aina aktiivisesti yhteydessä asiakkaidemme kanssa. Sikkum Täsmäkuivauksen perustaja ja omistaja Tomi Lindström on toiminut kiinteistö- ja rakennusalalla jo 25 vuotta.

Palveluidemme keskiössä ovat viestintä ja dokumentointi. Asiakkaamme tietävät, miten saneeraus edistyy, ja dokumentoimme työn etenemistä päivittäisellä tasolla. Saneerauksen lopuksi koostamme työmaapäiväkirjan, johon liitämme kaikki saneerauksen eri raportit. Tämä kokonaisuus jää sinun, asiakkaamme käyttöön.

Yhteystiedot

Tomi

Tomi

Kartoitukset ja myynti

Tomi hoitaa kartoituksia sekä yhteistyökumppanuuksia. Tomilla on pitkä kokemus kiinteistö- ja rakennusalalla.

#suomenkuivinmies

tomi@sikkum.fi

045 137 8820

Päivi

Päivi

Asiakaspalvelu ja tilaukset

Päivi vastaa asiakasviestinnästä, joka on meille hyvin tärkeä asian. Päivillä on yli 20 vuoden kokemus asiakkaiden kohtaamisesta erilaisissa tilanteissa.

paivi@sikkum.fi

040 485 1491

Hanna

Hanna

Laskutus ja asiakaspalvelu

Hanna vastaa meidän laskutuksesta sekä asiakaspalvelun tehtävistä.

laskutus@sikkum.fi

Kosteusmittaukset ja kuivauspalvelut

Ota yhteyttä vaikka WhatsAppin kautta klikkaamalla tästä!

Palvelemme

24 h
Kuopio
Leppävirta
Varkaus
Jyväskylä
Mikkeli
Savonlinna
Joensuu

Pääkonttori

Savonkatu 30
79100 Leppävirta