Tervetuloa asiakkaaksemme, olemme juuri sinua varten!

Kosteusmittaus-, kuivaus- ja korjauspalvelut – Keski-Suomi ja Itä-Suomi

020 127 7860

Toiminta-alueeseemme kuuluvat Kuopio, Leppävirta, Varkaus, Jyväskylä, Mikkeli, Savonlinna ja Joensuu. Jos siis asut tällä tienoolla ja tarvitset apuamme, saat sitä 24 tuntia vuorokaudessa.

Sikkum Täsmäkuivauksen henkilökunta on juuri sinua varten. Arvostamme asiakastamme ja teemme paljon sen eteen, että juuri sinä saat tarvitsemasi avun. Emme jätä asiakastamme yksin, vaan autamme löytämään ratkaisut ongelmatilanteisiin. Raporttimme ovat ymmärrettäviä: kerromme, mitä mikin asia tarkoittaa, emmekä hukuta sinua insinöörijargoniin.

Sikkum on perustettu 2018, ja alusta-alkaen tavoitteena on ollut vahinkosaneeraus alan toimintatapojen kehittäminen. Emme halua olla kasvoton yritys, vaan olemme aina aktiivisesti yhteydessä asiakkaidemme kanssa. Sikkum Täsmäkuivauksen perustaja ja omistaja Tomi Lindström on toiminut kiinteistö- ja rakennusalalla jo 25 vuotta.

Palveluidemme keskiössä ovat viestintä ja dokumentointi. Asiakkaamme tietävät, miten saneeraus edistyy, ja dokumentoimme työn etenemistä päivittäisellä tasolla. Saneerauksen lopuksi koostamme työmaapäiväkirjan, johon liitämme kaikki saneerauksen eri raportit. Tämä kokonaisuus jää sinun, asiakkaamme käyttöön.

Yhteystiedot

HALLINTO

Tomi

Tomi

Hallinto ja yleisjohto

Tomi hoitaa yrityksen hallintoa, johtoa sekä yhteistyökumppanuuksia. Tomilla on pitkä kokemus kiinteistö- ja rakennusalalla.

#suomenkuivinmies

tomi@sikkum.fi

045 137 8820

Päivi

Päivi

Asiakaspalvelu ja tilaukset

Päivi vastaa asiakasviestinnästä, joka on meille hyvin tärkeä asian. Päivillä on yli 20 vuoden kokemus asiakkaiden kohtaamisesta erilaisissa tilanteissa.

paivi@sikkum.fi

040 485 1491

Kari

Kari

Hallituksen jäsen

Kari tuli Sikkumin hallitukseen mukaan vuoden 2021 alussa. Kari Voutila on kuopiolainen hallitusammattilainen, jonka intohimona on itä-suomalaisten pk- ja startup-yritysten menestyminen. Hän on toiminut näissä tehtävissä vuodesta 2013 lähtien.

kari.voutila@gmail.com

TOTEUTUS

Kenneth

Kenneth

Kartoitukset ja työnjohto

Kenneth hoitaa Sikkumilla kartoitus ja työnjohtotehtäviä. Kennethillä on pitkä kokemus rakennusalalta, sekä kosteusmittaajan pätevyys.

#keskikenttäpelaaja

kenneth@sikkum.fi

040 655 2397

Ricky

Ricky

Purku ja kuivaus

Ricky hoitaa meillä purkutöitä erityisellä tarkkuudella ja piateetillä. Rickyn tehtäviin kuuluu myös kuivauslaitteiden asennus.

Sinä?

Sinä?

Oletko sinä seuraava Sikkumilainen?

Etsimme koko ajan päteviä tekijöitä, työskentelemään vahinkosaneeraustehtävien parissa.

Ota yhteyttä Tomiin ja kerro itsestäsi

NÄKYVYYS

Sofia

Sofia

Näkyvyys

Sofia auttaa meitä näkymään somessa, ja iloisella luonteellaan pitää hyvää henkeä yllä työporukassa.

 

  Kysy lisää tai ota yhteyttä


  Kosteusmittaukset ja kuivauspalvelut

  Ota yhteyttä vaikka WhatsAppin kautta klikkaamalla tästä!

  Palvelemme

  24 h
  Kuopio
  Leppävirta
  Varkaus
  Jyväskylä
  Mikkeli
  Savonlinna
  Joensuu

  Pääkonttori

  Savonkatu 30
  79100 Leppävirta

  Open chat