Vahinkosaneeraus

Vesivahinkojen korjaus täydentää kosteusmittaus- ja kuivauspalvelujamme. Toiminta-alueeseemme kuuluvat Kuopio, Leppävirta, Varkaus, Jyväskylä, Mikkeli, Savonlinna ja Joensuu.

hinnastoSoita 24 h

Kosteusmittaukset ja kuivauspalvelut

Ota yhteyttä vaikka WhatsAppin kautta klikkaamalla tästä!

Purkutyöt osana vahinkosaneerausta

Lähes aina vesivahinko aiheuttaa vaurioita pintamateriaaleille ja mahdollisesti rakenteille.
Ennen kuivauksen aloittamista vahingoittuneet materiaalit ja rakenteet pitää purkaa, jotta kuivaaminen on mahdollista. Suoritamme purkutyöt aina välittömästi ja viivyttelemättä, vahinkokartoituksen jälkeen.

Vahinkosaneeraus avaimet käteen -periaatteella

Toteutamme saneerauspalvelut asiakkaan toivomuksien mukaan. Toteutamme projektit tarvittaessa ”avaimet käteen” -periaatteella, jolloin järjestämme kohteeseen tarvittavat LVI- ja sähköurakoitsijat.

Saneerauspalvelut teemme joko tuntityöperusteisesti tai laaditun tarjouksen pohjalta. Tekemillämme töillä on YSE 1998 mukaiset takuu- ja vastuuajat.

Käytämme korjaustöissä aina alan ammattimiehiä sekä tarkoitukseen sopivia rakennusmateriaaleja. Kaikilta työntekijöiltämme löytyvät VTT:n myöntämät märkätila-asentajan henkilösertifikaatit, jolloin voimme tehdä henkilösertifioidut vedeneristystyöt.

Korvaamme auki revityt pintamateriaalit ja viimeistelemme remontoidun kohdan niin, ettei vesivahingosta näy enää jälkeäkään työn valmistuttua. Märkätiloissa tehdään tarvittavat vesieristykset, joilla varmistetaan, ettei kosteus pääse uudestaan tekemään tuhojaan rakenteissa.

Viestintä ja dokumentointi

Panostamme koko vesivahinkosaneerausprosessin aikana hyvään, päivittäiseen viestintään.

Yksinkertaisimmillaan viestintä toteutuu WhatsApp-ryhmän kautta, jossa mukana ovat asiakas, työnjohto ja asentajat. Ryhmään kuvataan päivittäin työn eteneminen ja mahdolliset poikkeustilanteet. Näin sinä asiakkaana pääset seuraamaan, miten saneeraus edistyy.

Lisäksi laadimme kuvallisen työmaapäiväkirjan, joka jää asiakkaalle, sinulle käyttöön ja dokumentiksi siitä, miten saneeraus on tehty.

Kosteusmittaukset ja kuivauspalvelut

Ota yhteyttä vaikka WhatsAppin kautta klikkaamalla tästä!

Palvelemme Keski- ja Itä-Suomen alueella

Palvelemme

24 h
Kuopio
Leppävirta
Varkaus
Jyväskylä
Mikkeli
Savonlinna
Joensuu

Pääkonttori

Savonkatu 30
79100 Leppävirta

Open chat