Kesän kuivimmat vinkit tarjoaa Suomen kuivin mies™

Suomalaisten jo suunnatessa kesänviettoon vetten äärelle ahkeroidaan Sikkumillla hyvällä sykkeellä, sillä kuluneen talven ja kevään aikana yrityksen toiminta on laajentunut Itä- ja Keski-Suomesta myös Turkuun, Tampereelle ja pääkaupunkiseudulle. Bisnes pyörii hyvin ja yrittäjä Tomi Lindström eli Suomen kuivin mies™ on tyytyväinen. Niin tyytyväinen, että rentoutuu näin kesän kynnyksellä tarjoamaan kuivimpia vinkkejään lomalaisten hyödyksi.

Asuntokauppa ei – yleisestä harhaluulosta huolimatta – nukahda kesäksi, sillä koteja etsitään 24/7/365. Alkukesästä myös kesäasuntojen kauppa käy kuumana, ja kesäparatiisit niemissä ja notkelmissa vaihtavat omistajaa tiuhaan tahtiin. Tuoreiden mökkien ja huviloiden omistajien lisäksi kesälomille suuntaavat odottavaisin mielin jo vuosikymmeniä vapaa-ajan asunnon omistaneet. Mökille pääsy onkin talven jälkeen usein myös pienisuuri yllätys, sillä tutun kiinteistön lisäksi myös mahdolliset talven aikana sattuneet vahingot odottavat nekin lomalaista.

Lomakaudesta huolimatta myös asuminen kodeissa jatkuu, ja tietysti myös asumiseen liittyviä häiriötilanteita – kuten vesivahinkoja – sattuu kaiken aikaa myös tyhjissä asunnoissa. Olitpa sitten töissä, lomailemassa, myymässä, ostamassa tai vaikka vain päivittämässä vanhoja kylmälaitteita kesän satoa säilöäksesi; kannattaa nyt olla kuulolla. Kosteus voi koskettaa yllättäen myös kesäaikaan.

Mitä siis tehdä, jos herää epäilys ei-toivotusta kosteudesta?

Sikkumin nopeat ja tehokkaat kosteusmittaukset sekä uusi ja tehokas sovellus

Kosteusmittauksia tehdään erityisesti asuntokaupan yhteydessä, mutta myös vesivahinko- ja uudiskohteissa. Kosteusmittauksen avulla voidaan rakenteita rikkomatta selvittää, ovatko kosteusarvot rakenteissa kohonneet. Luotettava mittaustulos vaatii toteuttajakseen aina ammattilaisen.

Meillä Sikkumilla kosteusmittaukset hoidetaan luotettavasti, varmasti ja laadukkaasti, ja jatkossa prosessi ketteröityy entisestään kehitteillä olevan sovelluksemme avulla. Sovelluksella kosteusmittausraportit voidaan jatkossa lähettää kohteessa tehtävästä mittaustilanteesta suoraan pilveen ja edelleen asiakkaalle. Alunperin sovellus kehitettiin helpottamaan omaa työtämme, mutta lopulta hyödyistä nauttivat myös asiakkaamme nopeamman raportin ja kustannustehokkuuden muodossa.

Entä mitä tehdä, mikäli luotettava raporttimme kielii poikkeavasta kosteudesta?

Vesivahingon kuivaus Sikkum Capsuldry -kuivausmenetelmällä

Ei syytä huoleen! Ainutlaatuinen Sikkum Capsuldry on täsmällinen apu kosteuden kuivaamiseen rakenteista ja lisäksi se on kuivausmenetelmä, jollaista ei vielä markkinoilta löydy. Itse kehittämällämme ja pantentoimallamme tekniikalla kostuneiden rakenteiden kuivaaminen tapahtuu nimensä mukaisesti kapseloinnin sisällä. Tekniikka säästää resursseja monin eri tavoin, ja kuivaus on toteutettavissa etäseurannalla Wiiste-anturein.

Sähkönkulutus Capsyldry-tekniikallamme toteutettuna on kohteesta riippuen jopa 70–85 % pienempi perinteisiin kuivaustapoihin verrattuna. Merkittävän energiansäästön lisäksi tekniikka nopeuttaa kuivausprosessia liki puolittamalla rakenteiden kuivattamiseen tarvittavan ajan. Lisäksi menetelmä helpottaa kuivaamista ja asumista, sillä kapseloinnin avulla asumista vahinkokohteissa voidaan jatkaa eikä väistöasuntoa tarvita.

Yksittäisten vahinkokohteiden lisäksi Sikkum Capsuldry -tekniikkaa voidaan hyödyntää myös erilaisissa uudiskohteiden betonivalujen kuivauksissa, jossa se nopeuttaa rakentamisen prosesseja säästäen näin resursseja. Vuosikymmenten kuluessa rakentamiseen vakiintuneet totutut prosessit avautuvat hitaasti uusille menetelmille, mutta usko tuotteeseemme sekä asiakkailtamme saamamme positiivinen palaute enteilevät Capsuldry:n tulemista osaksi hyvää rakennustapaa jo lähivuosina.

Kesä kuivaa sen minkä kastelee…vai kuivaako?

Huolettaako kosteus rakenteissa? Ei kannata hukata lomapäiviä asian murehtimiseen, sillä avullamme kosteus on luotettavasti kartoitettavissa, mahdolliset lisävahingot ja homevauriot helposti estettävissä sekä asumisterveys varmistettavissa resurssitehokkaasti ja kohtuuhintaan.

Kehittämästämme Capsuldry-menetelmästä voivat hyötyä merkittävästi myös muut alalla toimivat. Mikäli Sikkum Capsuldry -menetelmä kiinnostaa, tarjoamme palveluitamme mielellämme myös muiden toimijoiden käyttöön!

Kesäterveisin,


Tomi, Suomen kuivin mies™

Kysy lisää!
1
Hei. Tarvitsetko kosteusmittausta? Purkupalveluita? Kuivausta?

Lähetä WhatsApp viesti, niin vastaamme sinulle pikaisesti!