Betonirakenteiden ainutlaatuinen uusi kuivausmenetelmä sekä olosuhdehallinta.

“Sikkum Täsmäkuivaus – Betonirakenteiden ainutlaatuinen kuivausmenetelmä sekä olosuhdehallinta. Näin varmistat rakentamisen laadun.”

Rakennusalan tuottavuus ei ole parantunut yli 40:een vuoteen.
Me tuomme markkinoille ainutlaatuisen kuivaustekniikan joka nopeuttaa betonirakenteiden kuivumista vähintään 50 % nykyisestä. Käytännössä tämä tarkoittaa keskikokoisella kerrostalotyömaalla 2 kk nopeutunutta rakennusaikaa joka tarkoittaa 6 % säästöjä rakennuskustannuksissa eli 300 000 € säästöjä 3 000 brm2 kokoisessa kohteessa.

Tärkein tavoitteemme on kosteudenhallinta-alan modernisointi, kehittämällä täysin uudentyyppinen tuote ja palvelukokonaisuus. Nykyinen toimintamalli alalla on käyttää perinteisiä mittalaitteita ja menetelmiä, jotka aiheuttavat suuret henkilötyökustannukset ja joiden perusteella ei välttämättä saada rakenteiden todellisen kuivuuden todentamiseksi luotettavia mittaustuloksia. Alalla on totuttu toimimaan perinteisillä menetelmillä, mitkä eivät tuo riittävästi nykyisille asiakkaille lisäarvoa tai lisää toiminnan luotettavuutta.

Liiketoimintamallin ja teknologian kehittämisen näkökulmasta säästämällä henkilöstökustannuksissa, liiketoimintaa voidaan kasvattaa voimakkaammin ja palvella samalla asiakkaita paremmin.

Uutuusarvon ja lisäarvon tuottamiseksi keskitymme ainutlaatuisen uuden kuivaustekniikan kehittämiseen, etänä hallittavien mittalaiteratkaisuiden kehittämiseen ja luotettavuuden varmistamiseen sekä raportoinnissa käytettävän läpinäkyvyyden varmistavan pilvipalvelun kehittämiseen.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää
Tomi Lindström
+358451378820
tomi@sikkum.fi

Kysy lisää!
1
Hei. Tarvitsetko kosteusmittausta? Purkupalveluita? Kuivausta?

Lähetä WhatsApp viesti, niin vastaamme sinulle pikaisesti!