Antti Karhu myyntipäälliköksi Sikkumille

Sikkum seilaa hyvässä myötätuulessa, joten vahvistimme heinäkuun alussa myynti- ja asiakastyötämme pirkanmaalaisen Antti Karhun aloittaessa myyntipäällikkönämme. Meille Antti saapui tilitoimistosta ja myyntipäällikön roolista, ja kokemusta on miehelle ehtinyt karttua jo yli 20 vuoden ajalta laajalti muun muassa rahoitusalalta, toimistotarvike- ja teknisestä tukkukaupasta sekä talous- ja tulostusjärjestelmien ja ohjelmistojen parista. 

– Sikkum on rakennusalalla toimivana yrityksenä paikka, johon haluan sitoutua pidemmäksi aikaa. Tutun myyntityön lisäksi positio tarjoaa kivasti uutta asiaa, sillä vaikka minulla on teknistä osaamista, olen lopulta tehnyt vähemmän yhteistyötä rakennusyrittäjien kanssa. Mielenkiinnolla olenkin aloittanut vihkiytymisen alalle, sillä myös myyntityön täytyy perustua substanssiosaamiseen. Myyntityössä riittää onneksi opittavaa vielä vuosikymmenten jälkeenkin, selventää tuore sikkumilainen. 

Antin päätyminen meille myyntipäällikön rooliin ei ollut aivan täysi sattumakaan, sillä olimme tulleet tutuiksi jo hänen pari vuotta sitten tekemänsä myyntityön kautta. – Suomen kuivin mies™ eli Tomi onnistui tekemään minuun sen verran hyvän vaikutuksen, että kun sitten näin myyntipäällikön hakuilmoituksen Sikkumille, halusin heti hakea, kertaa Antti, joka vastaa Sikkumilla jatkossa myynnistä, tarjouslaskennasta ja asiakaspalvelusta.

Työtä myyntimme ja asiakastyön parissa varmasti riittää, sillä meillä Sikkumilla on vahva halu ja tavoite lähteä kasvamaan aivan ulkomaille saakka. Antin kiitollinen tehtävä onkin nyt lähteä rakentamaan kasvutarinaa CapsulDry-kuivausmenetelmämme ympärille.

Uusi myyntipäällikkö Antti Karhu

– CapsulDry on mielestäni idealtaan aivan järisyttävän hieno ja vahva tuote, sillä erityisesti näillä energian hinnoilla se säästää yrittäjien ja loppuasiakkaiden resursseja niin valtavasti. Toki haasteitakin löytyy vielä voitettavaksi, sillä rakennusala on paikoin hyvin perinteinen ja usein asioita tehdään puhtaasti tottumuksesta. CapsulDry on erinomainen esimerkki siitä, että asioita tulee uskaltaa myös tehdä toisin!

Ajoittain hektisenkin työelämän vastapainoksi tämä 15-vuotiaan pojan isä kertoo vapaa-ajalla hidastavansa tahtia ja hiljentyvänsä luonnossa erityisesti veden äärellä ja kanttarellimetsässä. Antilla on muuten aivan erityisen hyvät yhteistyötaidot, joten kannustan kaikkia uusia ja vanhoja asiakkaitamme olemaan Anttiin yhteydessä matalalla kynnyksellä. Antin tavoitatte numerosta: 040 355 4940

– Minua kiinnostaa kaikenlainen yhteistyö, ja mielelläni vien myös yhteistyökumppaniemme projekteja eteenpäin. Haluan myös vilpittömästi oppia lisää rakennusalasta ja siitä, millaisia tarpeita toimialalla on. Meillä Sikkumilla on toimiva idea ja valtava määrä tietotaitoa, ja uskon, että kun tämä yhdistetään asiakkaidemme totuttuihin toimintatapoihin, löydetään varmasti se toimivin ratkaisu! vinkkaa tuore myyntipäällikkö.

Tomi, Suomen kuivin mies™