12 vinkkiä asumismukavuuden lisäämiseksi

Tässä on 12 vinkkiä asumismukavuuden parantamiseksi:

 1. Säännöllinen siivous: Pidä koti siistinä ja puhdistettuna. Säännöllinen siivous auttaa pitämään ilman raikkaana ja ehkäisee pölyn kerääntymistä.
 2. Hyvä ilmanvaihto: Varmista, että asunnossa on riittävä ilmanvaihto. Tuuleta asuntoa säännöllisesti ja puhdista ilmanvaihtoventtiilit tarvittaessa.
 3. Valaistus: Huolehdi riittävästä valaistuksesta. Hyvä valaistus parantaa mielialaa ja auttaa tekemään kotona olemisesta miellyttävämpää.
 4. Säilytystila: Huolehdi, että asunnossa on riittävästi säilytystilaa ja että tavarat ovat järjestyksessä. Tämä auttaa pitämään kotisi siistinä ja vähentää stressiä.
 5. Värit: Valitse kotiisi värit, jotka miellyttävät silmääsi ja tekevät sinut iloiseksi. Värit vaikuttavat mielialaan, joten valitse sellaisia, jotka tekevät sinut onnelliseksi.
 6. Huonekalut: Huonekalujen valinnalla on suuri merkitys asumismukavuuteen. Valitse huonekaluja, jotka ovat mukavia istua tai maata, ja jotka sopivat asunnon kokoon.
 7. Tekstiilit: Tekstiileillä, kuten verhoilla, tyynyillä ja matolla, voit lisätä kodikkuutta ja mukavuutta kotiisi.
 8. Äänet: Varmista, että asunnossa on tarpeeksi äänieristystä. Jos asut vilkkaalla kadulla tai sinulla on äänekkäitä naapureita, harkitse äänieristysmateriaalien asentamista.
 9. Kasvit: Kasvit tekevät kodista viihtyisämmän ja lisäävät ilmaan happea. Valitse sellaisia kasveja, jotka sopivat asunnon valoisuuteen ja ilmastoon.
 10. Taide: Ripusta taidetta seiniin, joka ilahduttaa sinua ja tekee kotisi persoonallisemmaksi.
 11. Lämpötila: Huolehdi, että lämpötila on sopiva. Kylmässä asunnossa on epämukavaa, mutta liian kuuma asunto ei myöskään ole miellyttävä.
 12. Lemmikit: Jos sinulla on lemmikkieläimiä, huolehdi niiden hyvinvoinnista. Puhdista koti säännöllisesti ja pidä huolta, että lemmikki saa tarpeeksi liikuntaa ja huomiota.
Kysy lisää!
1
Hei. Tarvitsetko kosteusmittausta? Purkupalveluita? Kuivausta?

Lähetä WhatsApp viesti, niin vastaamme sinulle pikaisesti!