1. Tilaa saneeraus

w

2. Alkukartoitus puhelimessa

3. Asentajat paikalle nopeasti

4. Valvontakäynnit

i

5. Käyttövalmis kohde

Saneerauspalvelut

Vesivahinkojen korjaus täydentää kosteusmittaus- ja kuivauspalvelujamme.

Vesivahingon kartoituksen ja kuivauksen yhteydessä tulee usein esille, että on tarpeellista suorittaa myös joitakin vesivahingon korjaus- ja purkutöitä.

Usein nämä korjaustoimenpiteet on kohdistettava pintamateriaalien lisäksi myös osaan kiinteistön muita rakenteita. Näin saattaa käydä monesti tilanteissa, joissa kosteus on päässyt pilaamaan rakenteita jo pidemmän aikaa, eikä pelkästään niiden kuivaaminen enää riitä vesivahingon korjaukseen.

Korjaus ja purkutyöt yhdestä paikasta

Sikkum tarjoaa muiden vesivahinkopalveluiden lisäksi myös vesivahingon korjaus- ja purkutöitä. Puramme vaurioituneet rakenteet ja materiaalit, ja uudelleen rakennamme tarvittavat alueet.

Korvaamme auki revityt pintamateriaalit ja viimeistelemme remontoidun kohdan niin, ettei vesivahingosta näy enää jälkeäkään työn valmistuttua. Märkätiloissa tehdään tarvittavat vesieristykset, joilla varmistetaan, ettei kosteus pääse uudestaan tekemään tuhojaan rakenteissa. Käytämme korjaustöissä aina alan ammattimiehiä sekä tarkoitukseen sopivia rakennusmateriaaleja.

Eniten korjattavaa kylpyhuoneissa ja keittiöissä

Yleisimpiä vahinkosaneerauskohteita ovat kosteusvarioituneet kylpyhuoneet, sekä keittiöt. Kauttamme saa vahinkosaneerauksen lisäksi myös normaalit huoneistoremontit ja kiinteistöihin liittyvät korjaukset ja purkutyöt.

Toteutamme saneerauspalvelut asiakkaan toivomuksien mukaan. Toteutamme projektit tarvittaessa ”avaimet käteen” periaatteella, jolloin järjestämme kohteeseen tarvittavat LVI- ja sähköurakoitsijat.

Saneerauspalvelut teemme joko tuntityöperusteisesti tai laaditun tarjouksen pohjalta. Tekemillämme töillä on YSE 1998 mukaiset takuu- ja vastuuajat.

Kaikilla työntekijöillämme löytyy VTT:n myöntämä märkätila-asentajan henkilösertifikaatit, jolloin voimme tehdä henkilösertifioidut vedeneristystyöt.

Saneerauspalvelustamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä!

Sanasto:

Rakennekosteus = Tarkoittaa sitä vesimäärää, joka on rakentamisen jälkeen poistettava, jotta rakenteet saavuttavat kosteustasapainon ympäristön kanssa.

Kosteusraja-arvo = Valmistajan lattia- ja seinäpintojen päällyste- ja pinnoitemateriaaleille ilmoittama suhteellisen kosteuspitoisuuden (RH %) raja-arvo, joka kertoo kuinka paljon kosteutta kyseinen materiaali saa sisältää.

Hinnasto

Sattuiko vesivahinko?

Meiltä saat seuraavat palvelut:

 • Vahinkokartoitukset vesi-, vuoto-, palo- ja myrskyvahinkoihin
 • Kosteusmittaus
 • Betonirakenteen kosteusmittaus
 • Vesivahingon kuivaus
 • Valvontapalvelu
 • Lähtötasokartoitukset putkistosaneerauksen hankesuunnittelua varten
 • Taloyhtiöiden märkätilojen kuntoarviot
 • Vesivahinkojen saneerauspalvelut

  Kuivattavien tilojen koko:
  Kuivauksen hinta:
  500 €
  600 €
  700 €
  900 €
  1000 €

  Haluatko lisätietoa?

   Kuivaussananastoa

   Ota kosteuskorjausten termit haltuun Sikkumin kuivaussanastolla.

   1. Kuivaus = Kuivatus

   Katso koko sanasto >>>

   Eurofins on rakennusalan sertifikaatti, jonka avulla tilaaja tunnistaa rakennusalalla toimivat erityisalojen koulutetut ammattilaiset. 

   Sikkum Täsmäkuivauksen henkilökunta koostuu ainoastaan Eurofins-sertifioiduista sekä PKM-tutkinnon (pätevöitynyt kosteudenmittaaja) suorittaneista alan ammattilaisista.

   Tiedätkö, miltä kosteusmittausraportin tulisi näyttää?

   Tiedätkö, miltä kosteusmittausraportin tulisi näyttää?

   Yhteystiedot

   020 127 7860
   tilaukset@sikkum.fi
   laskutus@sikkum.fi
   Postiosoite: PL 13, 79101 Leppävirta
   Paikkakunnat:
   Leppävirta, Kuopio, Varkaus, Jyväskylä, Mikkeli, Savonlinna, Joensuu

    

   Seuraa meitä


   Dokumentoitua laatua - Kotopro

   Open chat