purkutyöt

purkutyöt vahinko-, saneeraus ja uudiskohteissa

Palvelemme:
Uudellamaalla
(Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Nurmijärvi, Hyvinkää, Porvoo, Lohja, Vihti, Karkkila)
Tampere
Turku

Purkutyöt tulee aina tehdä tarkasti ja pölyttömästi. Kysy lisää soittamalla 045 137 8820, WhatsApp-viestillä 045 137 8820 tai sähköpostilla tilaukset@sikkum.fi.

TARKKA JA PÖLYTÖN PURKUTYÖ ON LAADUN EDELLYTYS

Olemme erikoistuneet erityisesti tarkkuutta vaatiiviin purkukohteisiin. Teemme myös kartoituspurkua, eli puramme rakenteita, pintoja erilaisissa kartoituskohteissa. Näissä kohteissa pitää purkaa jokainen kerros ja rakenneosa yksi kerrallaan, jotta samanaikaisesti voidaan kartoittaa mm.:
– rakennekerroksia
– vahingon syitä ja syntymekanismeja
– mahdollisia asennusvirheitä

Suurta tarkkuutta vaativat kohteet tarvitsevat kärsivällisen ammattilaisen, joka ei purkutöiden yhteydessä aiheuta lisää vahinkoja. Tarkan purkutyön ansiosta, myös korjauksen tarve on usein huomattavasti pienempi.

Purkutyöt ovat korjauksen ensimmäisiä vaiheita. Jotta vahikokohdetta tai saneerauskohdetta päästään uudistamaan, vanhat ja vaurioituneet rakenteet tulee ensin purkaa.

Purkutyöt tarkasti ja täsmällisesti
Tarkka ja täsmälline purkutyö vaatii joskus pieniä työkaluja ja kärsivällistä mieltä


Rakenteiden purkaminen ei ole ”riehumista” lekan kanssa, vaan tarkkaan ja siistiä työtä. Purkutöissä ei tule aiheuttaa lisää vahinkoa kohteelle. Tästä syystä kannattaa aina valita ammattilainen tekemään purkutyöt tarkasti, täsmällisesti ja pölyttömästi.

Purkutyöt ja pölynhallinta
Purkutyöt tulee tehdä pölyttömästi

pölynhallinta on ehdottoman tärkeää purkutöissä

Pölynhallintaa tarvitaan aina kun tehdään pölyä synnyttävää työtä – kuiva-aineiden sekoitusta, sahausta, piikkausta, porausta, hiontaa.

Kiinnitämme purkutöissä erityistä huomiota pölynhallintaan suojaamalla kohdetta suojamuoveilla ja
vetoketjuovilla. Käytämme HEPA suodattimilla varustettuja alipaineistajia ja imureita.

Työmaa jätetään jokaisen työpäivän päätteeksi siistiksi. Kaikki roskat, puretut rakenteet, jätteet viedään pois ja toimitetaan asianmukaisesti jätteenkäsittelyyn.

Pölynhallintaan kuuluu myös henkilösuojaus. Työntekijämme käyttävät aina asianmukaisia hengityssuojaimia.

Tutustu lisää purkutöiden lakisääteiseen pölynhallintaan.

Purkutyöt ja pölynhallinta
Työmaa on aina siisti jokaisen työpäivän jälkeen.

purkutöiden kalusto

Puramme rakenteet ajanmukaisella ja laadukkaalla purkukalustolla riippuen kohteesta ja kokonaistilanteesta.

Käytössämme on:

 • Pullman Ermaton HEPA imuri
 • HEPA alipaineistajia
 • HILTI purkukalustoa
 • HILTI hiontakalustoa

Miksi valita Sikkum purkutyöt

1.

Panostamme tarkkaan, täsmälliseen ja siistiin purkutyöhön.

2.

Huolehdimme asianmukaiseta pölynhallinnasta.

3.

Käytämme laadukkaita laitteita, koneita ja suojaimia.

Mitä meistä sanotaan

 • "Kiitos erinomaisen selkeästä ja seikkaperäisestä raportista!

  Mielestäni se antaa täsmälleen oikean kuvan kylpyhuoneen nykyisestä kunnosta ja täyttää näin ollen juuri tämän hetken tarpeen: antaa lähtökohtatiedot tehtävälle remontille.

  Palvelu oli kaikinpuolin ketterää ja ammattimaista, olen kaikkeen hyvin tyytyväinen, kiitos!"

  Terveisin Jukka
  Helsinki

 • "Kiitos työstänne! 
  Kuivausoperaation käynnistäminen sujui mutkattomasti ja nopeasti, teille päin sai helposti yhteyden ja sovitut ajat olivat aina vain päivän parin päässä! Hieno homma.
  Itse kuivaus oli nopea ja asumisen haittaa siitä ei koitunut juuri lainkaan, aivan kuten oli luvattukin. Kaikki laatimanne raportit kattavia ja varsin hyvin laadittuja. Lisäksi seurailimme puolison kanssa sähkönkulutusta iltaharrasteena ja kulutus oli aivan minimaalista.
  Myös asiakasta arvostava viestintä oli tosi hyvä juttu! "
  Ina ja Juha
  Tuusula
 • "Täydet kymmenen pistettä ja papukaija merkki toiminnastanne.

  Mittaukset menivät kaiken puolin hienosti ja Ricky oli kymmenen minuuttia sovittua aikaisemmin paikalla.
  Hieman armeijan hommia tehneenä arvostan avointa ja rehellistä tapaanne toimia."

  Jere
  Kuopio

 • "Suoriuduitte aivan erinomaisesti

  Suorititte kartoituksen nopealla aikataululla ja työ oli hyvää sekä tarkkaa. Annoitte kaikkineen hyvät ja selkeät ohjeet. Olemme tosi tyytyväisiä palveluun, suosittelen mielelläni."

  Sabrin
  Espoo

 • "Asiantuntevaa ja joustavaa toimintaa!

  Kylpyhuoneen kosteusvaurion kartoituksen, kuivaussuunnitelman ja kuivauksen lisäksi saimme paljon apua kylpyhuoneen ja saunan saneerauksen tarjouspyyntöjen tekemiseen sekä hyviä neuvoja ennen tarjouksen hyväksymistä. Remontista ei syntynyt ylimääräistä stressiä, koska Sikkumin Tomi toimi meille asiakkaille taustatukena ja neuvojana. Mittauksista ja tehdyistä toimenpiteistä saimme selkeät ja kattavat raportit.

  Suosittelemme!"

  Sini
  Kontiolahti

 • ”Keittiön vesivahinko kuivattiin siten, että CapsulDry levystö asennettiin keittiökaappien, ja koneiden alle. Keittiö oli täysin käytössä koko kuivauksen ajan. Kuivauksesta ei juurikaan aiheutunut haittaa meille.”

  Sari
  Varkaus

 • "Meillä oli tapahtunut vesivahinko jonka tarkastus oli tehty vakuutusyhtiön vahinkotarkastajan toimesta.Halusimme vielä varmistaa kuinka laajalle kosteus oli levinnyt. Sikkum kävi tekemässä tarkemmat mittaukset ja samalla  asbestikartoitukset.

  Saimme nopeaa palvelua asiantuntijalta. Kiitos paljon."

  Jarno Lönnqvist
  Kerava

 • ”Koulumme kellarissa tehtiin kylmiöiden saneerausta, ja siinä yhteydessä huomattiin, että vanha kylmiö oli vuotanut. Lattia piti kuivata, ennen kuin sitä päästiin korjaamaan. Lattia kuivattiin CapsulDry laitteilla ja siihen kului aikaa vain viikko. Asennukset ja kuivaus sujui tosi nopeasti. Olimme tyytyväisiä toimintaan ja palveluun.”

  Hanni-Mari Larronmaa
  Kuopion Talouskoulu

 • ”Olimme juuri muuttaneet uuteen Lumo vuokra-asuntoon, kun siellä sattui vesivahinko. Keittiön lattia jouduttiin purkamaan. Kuivauslaite käytiin asentamassa tosi nopeasti, ja pystyimme asumaan kuivauksen aikana kotona. Niitten levyjen päällä pystyi kävelemään, eli keittiö oli normaalissa käytössä meillä. Kuivaus kesti viikon.”

  Nina Pulkkinen
  Kuopio

 • ”Meillä tapahtui vesivahinko keittiössä. Pystyimme asumaan koko remontin ajan asunnossamme. Sikkum CapsulDry kuivauslaite oli nopea, eikä melusta ollut haittaa. Lattian kuivaus kesti vain viikon.”

  Kaisa ja Timo Kastinen
  Kuopio

 • "Kiitos!

  Todella hyvä ja kattava kosteusmittausraportti."

   

  Niina
  Mikkeli, OPKK

 • “Kiitos Tomi.

  On todella kattava ja hyvin laadittu raportti sinulla. Todella hienosti olette onnistuneet laatimaan raportista ymmärrettävän ja laadukkaan. Näitä kun olen kaikenmoisia nähnyt.”

  Jarkko Mehtonen
  Savonlinna, Kodinkulma

 • “Kiitos tämän päivän mittauksesta ja raportista. Mainostan kyllä täällä meidän toimistolla erinomaisen asiantuntevaa, nopeata ja kohtuuhintaista palveluanne.”

  Tarja Henriksson
  kiinteistövälittäjä LKV, LVV, KiAT
  RE/MAX Kodit Oy, Tammiston kauppatie 9, Vantaa

 • “Kiitos kosteusmittauksesta ja nopeasta toimituksesta sekä mittauksen että raportin osalta. Teillä on hyvät nettisivut. Niiden perusteella päädyinkin tilaamaan mittauksen teiltä.”

  Markku
  Kuopio

 • “Sikkumin kosteusmittaukset ovat nopeasti saatava palvelu joka on saatu aina haluttuun aikatauluun. Työ tehdään nopeasti, raportit ovat selkeitä ja tarkkoja. Suosittelen Sikkumin kosteusmittauksia erityisesti rivitalo- ja kerrostalokauppojen yhteydessä.”

  Soili Lumilampi
  myyntipäällikkö,
  kiinteistönvälittäjä, LKV Kiinteistömaailma Kuopio Puijonkatu

Kysy lisää!
1
Hei. Tarvitsetko kosteusmittausta? Purkupalveluita? Kuivausta?

Lähetä WhatsApp viesti, niin vastaamme sinulle pikaisesti!