Olosuhdehallinta ja suunnittelu

Palvelemme:
Uudellamaalla
(Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Nurmijärvi, Hyvinkää, Porvoo, Lohja, Vihti, Karkkila)
Tampere
Turku

olosuhdehallinta ja suunnittelu työmailla

Olosuhdehallinta ja kosteudenhallinta pitää sisällään paljon muutakin kuin vain oikeat koneet, laitteet ja materiaalit. Autamme kokonaisvaltaisesti sinua pohtimaan ja suunnittelemaan, mitkä toimenpiteet edistävät rakennustyömaan oikea-aikaista kosteudenhallintaa ja prosesseja.

Kysy lisää ja pyydä tarjous soittamalla 045 137 8820, WhatsApp-viestillä 045 137 8820 tai sähköpostilla tilaukset@sikkum.fi.

hyvin suunniteltu olosuhdehallinta varmistaa rakentamisen laadun

Rakennusaikainen olosuhdehallinta ja kosteudenhallinta on hyvin tärkeä osa onnistunutta rakennusprojektia. Suunnittelu on tärkeää aloittaa hyvissä ajoin ennen rakentamisen aloittamista. Näin voidaan valmistautua etukäteen ja hallita prosesseja ilman turhia viivästyksiä.

Suunnittelu ei tulisi olla vain yhden henkilön vastuu. Suunnitteluun on tärkeää ottaa mukaan kaikki osapuolet, jotka ovat työmaalla vaikuttamassa olosuhteisiin sekä rakenteiden kuivumiseen.

Me tarjoamme palvelukokonaisuuden, jossa pohdimme yhdessä rakennushankkeen osapuolten kanssa, mitä kaikkea hankkeessa tulee huomioida.

Miten palvelumme toimii?

 1. Tavoitteiden määrittely
 2. Suunnitelmat tavoitteiden saavuttamiseksi
 3. Menetelmät, laitteet, materiaalit, olosuhteet
 4. Ohjeistukset
 5. Seuranta ja valvonta
 6. Mittaukset
 7. Raportointi

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Olosuhdehallinta ja suunnittelu työmailla
Olosuhdehallinta ja suunnittelu työmailla

Mitä kosteudenhallinta työmaalla sitten on?

Mitä kosteudenhallinta sitten on?

Tämä on kysymys jonka vastaus sisältää useita eri osa-alueita. Kosteutta voi hallita hyvällä suunnittelulla, oikeilla olosuhteilla, seurannalla, oikeilla kuivauslaitteilla, kosteusmittauksilla, oikealla ajoituksella, oikeilla materiaalivalinnoilla jne. Tärkeimmässä roolissa on kuitenkin ihmiset, työmaan työntekijät.

Nämä kaikki osa-alueet vaikuttavat merkittävästi työmaan prosessien oikea-aikaiseen toteutumiseen ja aikatauluihin.

Olemme huomanneet työmailla, että ymmärrystä kosteuden käyttäytymisestä ja kosteushallinnasta ei ole välttämättä riittävästi. Tietoa on jossain tapauksissa, mutta ei välttämättä riittävää ymmärrystä. Tämä on toki hyvin normaalia, koska ei yksi henkilö voi tietää kaikkea.

Rakentamisessa on niin paljon erilaisia osa-alueita huomioitavana, ettei kaikkea vastuuta pitäisi edes asettaa yhden henkilön harteille.

Kosteudenhallintakoordinaattori on jossain tapauksissa nimetty sen takia, että työmaalla pitää olla sellainen vastuunimike. Tämä ei automaattisesti tarkoita sitä, että kaikki asiat kosteudenhallinnassa on kunnossa.

Tähän osa-alueeseen tarvitaan enemmän ymmärrystä jonka takana on intohimoa omaa ammattitaitoa kohtaan. Koneet, laitteet, materiaalit eivät ratkaise työmaan haasteita, vaan ihmiset jotka työmaalla toimivat.

Me tarjoamme ammattitaitoamme kokonaisuuden hallintaan. Kokonaisuus voi olla pieni tai suuri. Tuotamme palvelumme juuri kohteen ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Lisätietoa työmaan kosteudenhallinnasta löydät:

http://kosteudenhallinta.fi/

http://kuivaketju10.fi/

PALVELUALUEEMME

Helsinki ja Uusimaa
Turku ja Tampere
Keski- ja Itä-Suomi

Lue myös Sikkum CapsulDry kuivausmenetelmästä

Kysy lisää

Tomi Lindström
045 137 8820
tomi@sikkum.fi

Miksi valita Sikkum?

1.

Panostamme täsmälliseen
palveluun, nopeaan
raportin toimittamiseen
sekä laadukkaaseen ja
ymmärrettävään raporttiin.

2.

Raporttimme sisältää myös huomioita ja ohjeita, miten välttyä kosteusvaurioilta tulevaisuudessa.

3.

Toimitamme raportin yhteydessä kaikille asiakkaillemme erillisen kodin vinkkilistan, jolla oman kodin arvoa voi ylläpitää ja parantaa.

Mitä meistä sanotaan

 • "Kiitos erinomaisen selkeästä ja seikkaperäisestä raportista!

  Mielestäni se antaa täsmälleen oikean kuvan kylpyhuoneen nykyisestä kunnosta ja täyttää näin ollen juuri tämän hetken tarpeen: antaa lähtökohtatiedot tehtävälle remontille.

  Palvelu oli kaikinpuolin ketterää ja ammattimaista, olen kaikkeen hyvin tyytyväinen, kiitos!"

  Terveisin Jukka
  Helsinki

 • "Kiitos työstänne! 
  Kuivausoperaation käynnistäminen sujui mutkattomasti ja nopeasti, teille päin sai helposti yhteyden ja sovitut ajat olivat aina vain päivän parin päässä! Hieno homma.
  Itse kuivaus oli nopea ja asumisen haittaa siitä ei koitunut juuri lainkaan, aivan kuten oli luvattukin. Kaikki laatimanne raportit kattavia ja varsin hyvin laadittuja. Lisäksi seurailimme puolison kanssa sähkönkulutusta iltaharrasteena ja kulutus oli aivan minimaalista.
  Myös asiakasta arvostava viestintä oli tosi hyvä juttu! "
  Ina ja Juha
  Tuusula
 • "Täydet kymmenen pistettä ja papukaija merkki toiminnastanne.

  Mittaukset menivät kaiken puolin hienosti ja Ricky oli kymmenen minuuttia sovittua aikaisemmin paikalla.
  Hieman armeijan hommia tehneenä arvostan avointa ja rehellistä tapaanne toimia."

  Jere
  Kuopio

 • "Suoriuduitte aivan erinomaisesti

  Suorititte kartoituksen nopealla aikataululla ja työ oli hyvää sekä tarkkaa. Annoitte kaikkineen hyvät ja selkeät ohjeet. Olemme tosi tyytyväisiä palveluun, suosittelen mielelläni."

  Sabrin
  Espoo

 • "Asiantuntevaa ja joustavaa toimintaa!

  Kylpyhuoneen kosteusvaurion kartoituksen, kuivaussuunnitelman ja kuivauksen lisäksi saimme paljon apua kylpyhuoneen ja saunan saneerauksen tarjouspyyntöjen tekemiseen sekä hyviä neuvoja ennen tarjouksen hyväksymistä. Remontista ei syntynyt ylimääräistä stressiä, koska Sikkumin Tomi toimi meille asiakkaille taustatukena ja neuvojana. Mittauksista ja tehdyistä toimenpiteistä saimme selkeät ja kattavat raportit.

  Suosittelemme!"

  Sini
  Kontiolahti

 • ”Keittiön vesivahinko kuivattiin siten, että CapsulDry levystö asennettiin keittiökaappien, ja koneiden alle. Keittiö oli täysin käytössä koko kuivauksen ajan. Kuivauksesta ei juurikaan aiheutunut haittaa meille.”

  Sari
  Varkaus

 • "Meillä oli tapahtunut vesivahinko jonka tarkastus oli tehty vakuutusyhtiön vahinkotarkastajan toimesta.Halusimme vielä varmistaa kuinka laajalle kosteus oli levinnyt. Sikkum kävi tekemässä tarkemmat mittaukset ja samalla  asbestikartoitukset.

  Saimme nopeaa palvelua asiantuntijalta. Kiitos paljon."

  Jarno Lönnqvist
  Kerava

 • ”Koulumme kellarissa tehtiin kylmiöiden saneerausta, ja siinä yhteydessä huomattiin, että vanha kylmiö oli vuotanut. Lattia piti kuivata, ennen kuin sitä päästiin korjaamaan. Lattia kuivattiin CapsulDry laitteilla ja siihen kului aikaa vain viikko. Asennukset ja kuivaus sujui tosi nopeasti. Olimme tyytyväisiä toimintaan ja palveluun.”

  Hanni-Mari Larronmaa
  Kuopion Talouskoulu

 • ”Olimme juuri muuttaneet uuteen Lumo vuokra-asuntoon, kun siellä sattui vesivahinko. Keittiön lattia jouduttiin purkamaan. Kuivauslaite käytiin asentamassa tosi nopeasti, ja pystyimme asumaan kuivauksen aikana kotona. Niitten levyjen päällä pystyi kävelemään, eli keittiö oli normaalissa käytössä meillä. Kuivaus kesti viikon.”

  Nina Pulkkinen
  Kuopio

 • ”Meillä tapahtui vesivahinko keittiössä. Pystyimme asumaan koko remontin ajan asunnossamme. Sikkum CapsulDry kuivauslaite oli nopea, eikä melusta ollut haittaa. Lattian kuivaus kesti vain viikon.”

  Kaisa ja Timo Kastinen
  Kuopio

 • "Kiitos!

  Todella hyvä ja kattava kosteusmittausraportti."

   

  Niina
  Mikkeli, OPKK

 • “Kiitos Tomi.

  On todella kattava ja hyvin laadittu raportti sinulla. Todella hienosti olette onnistuneet laatimaan raportista ymmärrettävän ja laadukkaan. Näitä kun olen kaikenmoisia nähnyt.”

  Jarkko Mehtonen
  Savonlinna, Kodinkulma

 • “Kiitos tämän päivän mittauksesta ja raportista. Mainostan kyllä täällä meidän toimistolla erinomaisen asiantuntevaa, nopeata ja kohtuuhintaista palveluanne.”

  Tarja Henriksson
  kiinteistövälittäjä LKV, LVV, KiAT
  RE/MAX Kodit Oy, Tammiston kauppatie 9, Vantaa

 • “Kiitos kosteusmittauksesta ja nopeasta toimituksesta sekä mittauksen että raportin osalta. Teillä on hyvät nettisivut. Niiden perusteella päädyinkin tilaamaan mittauksen teiltä.”

  Markku
  Kuopio

 • “Sikkumin kosteusmittaukset ovat nopeasti saatava palvelu joka on saatu aina haluttuun aikatauluun. Työ tehdään nopeasti, raportit ovat selkeitä ja tarkkoja. Suosittelen Sikkumin kosteusmittauksia erityisesti rivitalo- ja kerrostalokauppojen yhteydessä.”

  Soili Lumilampi
  myyntipäällikkö,
  kiinteistönvälittäjä, LKV Kiinteistömaailma Kuopio Puijonkatu

Kysy lisää!
1
Hei. Tarvitsetko kosteusmittausta? Purkupalveluita? Kuivausta?

Lähetä WhatsApp viesti, niin vastaamme sinulle pikaisesti!