kosteudenhallinta työmailla

Kosteudenhallinta työmailla

Palvelemme:
Uudellamaalla
(Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Nurmijärvi, Hyvinkää, Porvoo, Lohja, Vihti, Karkkila)
Tampere
Turku

Oikealla kosteudenhallinnalla ja olosuhdehallinnalla varmistetaan rakenteiden nopea kuivuminen rakennusprojektin aikana. Voit varata kosteudenhallinnan soittamalla 045 137 8820, WhatsApp-viestillä 045 137 8820 tai sähköpostilla tilaukset@sikkum.fi.

Rakennusaikainen kosteudenhallinta varmistaa rakentamisen laadun

Rakennusaikainen kosteudenhallinta on hyvin tärkeä osa onnistunutta rakennusprojektia. Tehokkaalla kuivumisella rakennusprosesseja voidaan nopeuttaa ja prosesseja tehostaa, jolloin koko urakka on kannattavampi.

Tärkeintä ovat kuitenkin aina rakentamisen laatu sekä terveet rakennukset, joissa ei ole sisäilmaongelmia. Usein sisäilmaongelmat johtuvat pintamateriaalien asentamisesta kosteiden rakenteiden pinnalle.

Kosteudenhallinta työmailla
Kosteudenhallinta työmailla

Etämittaus ja tehokkaat kuivausmenetelmät apuna kosteudenhallinnassa

Meillä on laitteet ja menetelmät, jotka tehostavat rakenteiden kuivumista. Etäantureilla voidaan myös seurata kuivumisolosuhteita, ja varmistaa oikeanlainen ympäristö.

Etämittauksessa käytetään hyväksi langatonta tiedonsiirtoa, jonka avulla haluttu informaatio kerätään esimerkiksi pilvipalveluun. Meillä on käytössämme rakenteisiin asennettavat etäanturit, joiden käyttöaika on useita vuosia, joten rakenteiden kosteuden seurantaa voidaan toteuttaa myös rakentamisen jälkeen.

Kosteudenhallinta työmailla wiiste
Kosteudenhallinta työmailla wiiste

Käytämme rakennustyömaiden kosteudenhallinnassa ja etäseurannassa Wiiste Wireless -järjestelmää.
IoT-anturit lähettävät itsenäisesti sekä kosteus- ja lämpötilatiedot, että betonivalun kuivumistiedot Wiiste Relia -pilvipalveluun, josta ne voi lukea tietokoneella tai älypuhelimella. Wiisteen IoT-anturit voidaan asentaa joko valun yhteydessä, tai jälkiasennuksena. Wiisteen anturit soveltuvat myös muiden rakenteiden kosteusmittaukseen.

Luotettava ja tarkka kuivumiskäyrä

Wiiste Wireless -järjestelmän avulla voit valvoa kosteutta hallitusti ja jatkuvasti, mikä tuo kustannustehoa työmaan ohjaukseen. Kuivumisolosuhteisiin voidaan puuttua ajoissa ja kuivumista edistää kustannustehokkaasti todellisen tarpeen mukaan.

Ratkaisuissa on huomioitu erityisesti työmaaolosuhteet. Järjestelmällä saadaan yksittäisiä pinnoitettavuusmittauksia monipuolisempi, tarkempi ja luotettavampi kuivumiskäyrä.

ETÄSEURANTA AUTTAA MYÖS PIENRAKENTAJAA

Pientalojen rakennustyömailla etäseuranta varmistaa oikeanlaiset rakennusolosuhteet, ettei rakennusprojekti viivästy tarpeettomasti. Lisäksi tarkka rakennusaikainen kosteudenseuranta varmistaa sen, että kohde on rakennettu turvallisesti. Palveluumme kuuluu tarkka raportointi, joka kannattaa tallentaa talon dokumentteihin. Olemme paketoineet ja hinnoitelleet etäseurannan valmiiksi. Lue lisää hinnastostamme.

Kosteudenhallinnan kuivauskalusto

Kuivaamme rakenteet ajanmukaisella ja laadukkaalla kuivauskalustollamme riippuen kohteesta ja kokonaistilanteesta. Toimitamme kuivauskalustoa myös urakoitsijoiden käyttöön.

Meidän itsemme kehittämämme Sikkum CapsulDry -kuivausmenetelmä tehostaa myös rakennusaikaista kuivumista merkittävästi.

Käytössämme on:

 • Sikkum CapsulDry -kuivauslevystö
 • Strong/Corroventa STR -tasokuivaimia
 • Strong/Corroventa CTR, A1, A2 -tilakuivaimia
 • Strong/Corroventa CTR -kombikuivaimia
 • Strong/Corroventa K3 B -kondenssikuivaimia
 • Trotec-simpukkapuhaltimia
 • Trotec-infrapunalevykuivaimia

Miksi valita Sikkum-täsmäKUIVAUS

1.

Panostamme nopeaan kuivauksen aloittamiseen.

2.

Käytämme asianmukaisia ja laadukkaita kuivauslaitteita.

3.

Seuraamme kuivumista etäantureilla ja näin vältämme turhaa kuivaamista.

Mitä meistä sanotaan

 • "Kiitos erinomaisen selkeästä ja seikkaperäisestä raportista!

  Mielestäni se antaa täsmälleen oikean kuvan kylpyhuoneen nykyisestä kunnosta ja täyttää näin ollen juuri tämän hetken tarpeen: antaa lähtökohtatiedot tehtävälle remontille.

  Palvelu oli kaikinpuolin ketterää ja ammattimaista, olen kaikkeen hyvin tyytyväinen, kiitos!"

  Terveisin Jukka
  Helsinki

 • "Kiitos työstänne! 
  Kuivausoperaation käynnistäminen sujui mutkattomasti ja nopeasti, teille päin sai helposti yhteyden ja sovitut ajat olivat aina vain päivän parin päässä! Hieno homma.
  Itse kuivaus oli nopea ja asumisen haittaa siitä ei koitunut juuri lainkaan, aivan kuten oli luvattukin. Kaikki laatimanne raportit kattavia ja varsin hyvin laadittuja. Lisäksi seurailimme puolison kanssa sähkönkulutusta iltaharrasteena ja kulutus oli aivan minimaalista.
  Myös asiakasta arvostava viestintä oli tosi hyvä juttu! "
  Ina ja Juha
  Tuusula
 • "Täydet kymmenen pistettä ja papukaija merkki toiminnastanne.

  Mittaukset menivät kaiken puolin hienosti ja Ricky oli kymmenen minuuttia sovittua aikaisemmin paikalla.
  Hieman armeijan hommia tehneenä arvostan avointa ja rehellistä tapaanne toimia."

  Jere
  Kuopio

 • "Suoriuduitte aivan erinomaisesti

  Suorititte kartoituksen nopealla aikataululla ja työ oli hyvää sekä tarkkaa. Annoitte kaikkineen hyvät ja selkeät ohjeet. Olemme tosi tyytyväisiä palveluun, suosittelen mielelläni."

  Sabrin
  Espoo

 • "Asiantuntevaa ja joustavaa toimintaa!

  Kylpyhuoneen kosteusvaurion kartoituksen, kuivaussuunnitelman ja kuivauksen lisäksi saimme paljon apua kylpyhuoneen ja saunan saneerauksen tarjouspyyntöjen tekemiseen sekä hyviä neuvoja ennen tarjouksen hyväksymistä. Remontista ei syntynyt ylimääräistä stressiä, koska Sikkumin Tomi toimi meille asiakkaille taustatukena ja neuvojana. Mittauksista ja tehdyistä toimenpiteistä saimme selkeät ja kattavat raportit.

  Suosittelemme!"

  Sini
  Kontiolahti

 • ”Keittiön vesivahinko kuivattiin siten, että CapsulDry levystö asennettiin keittiökaappien, ja koneiden alle. Keittiö oli täysin käytössä koko kuivauksen ajan. Kuivauksesta ei juurikaan aiheutunut haittaa meille.”

  Sari
  Varkaus

 • "Meillä oli tapahtunut vesivahinko jonka tarkastus oli tehty vakuutusyhtiön vahinkotarkastajan toimesta.Halusimme vielä varmistaa kuinka laajalle kosteus oli levinnyt. Sikkum kävi tekemässä tarkemmat mittaukset ja samalla  asbestikartoitukset.

  Saimme nopeaa palvelua asiantuntijalta. Kiitos paljon."

  Jarno Lönnqvist
  Kerava

 • ”Koulumme kellarissa tehtiin kylmiöiden saneerausta, ja siinä yhteydessä huomattiin, että vanha kylmiö oli vuotanut. Lattia piti kuivata, ennen kuin sitä päästiin korjaamaan. Lattia kuivattiin CapsulDry laitteilla ja siihen kului aikaa vain viikko. Asennukset ja kuivaus sujui tosi nopeasti. Olimme tyytyväisiä toimintaan ja palveluun.”

  Hanni-Mari Larronmaa
  Kuopion Talouskoulu

 • ”Olimme juuri muuttaneet uuteen Lumo vuokra-asuntoon, kun siellä sattui vesivahinko. Keittiön lattia jouduttiin purkamaan. Kuivauslaite käytiin asentamassa tosi nopeasti, ja pystyimme asumaan kuivauksen aikana kotona. Niitten levyjen päällä pystyi kävelemään, eli keittiö oli normaalissa käytössä meillä. Kuivaus kesti viikon.”

  Nina Pulkkinen
  Kuopio

 • ”Meillä tapahtui vesivahinko keittiössä. Pystyimme asumaan koko remontin ajan asunnossamme. Sikkum CapsulDry kuivauslaite oli nopea, eikä melusta ollut haittaa. Lattian kuivaus kesti vain viikon.”

  Kaisa ja Timo Kastinen
  Kuopio

 • "Kiitos!

  Todella hyvä ja kattava kosteusmittausraportti."

   

  Niina
  Mikkeli, OPKK

 • “Kiitos Tomi.

  On todella kattava ja hyvin laadittu raportti sinulla. Todella hienosti olette onnistuneet laatimaan raportista ymmärrettävän ja laadukkaan. Näitä kun olen kaikenmoisia nähnyt.”

  Jarkko Mehtonen
  Savonlinna, Kodinkulma

 • “Kiitos tämän päivän mittauksesta ja raportista. Mainostan kyllä täällä meidän toimistolla erinomaisen asiantuntevaa, nopeata ja kohtuuhintaista palveluanne.”

  Tarja Henriksson
  kiinteistövälittäjä LKV, LVV, KiAT
  RE/MAX Kodit Oy, Tammiston kauppatie 9, Vantaa

 • “Kiitos kosteusmittauksesta ja nopeasta toimituksesta sekä mittauksen että raportin osalta. Teillä on hyvät nettisivut. Niiden perusteella päädyinkin tilaamaan mittauksen teiltä.”

  Markku
  Kuopio

 • “Sikkumin kosteusmittaukset ovat nopeasti saatava palvelu joka on saatu aina haluttuun aikatauluun. Työ tehdään nopeasti, raportit ovat selkeitä ja tarkkoja. Suosittelen Sikkumin kosteusmittauksia erityisesti rivitalo- ja kerrostalokauppojen yhteydessä.”

  Soili Lumilampi
  myyntipäällikkö,
  kiinteistönvälittäjä, LKV Kiinteistömaailma Kuopio Puijonkatu

Kysy lisää!
1
Hei. Tarvitsetko kosteusmittausta? Purkupalveluita? Kuivausta?

Lähetä WhatsApp viesti, niin vastaamme sinulle pikaisesti!