purku ja Kuivaus­palvelut

Palvelemme:
Uudellamaalla
(Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Nurmijärvi, Hyvinkää, Porvoo, Lohja, Vihti, Karkkila)
Tampere
Turku

PURKUTYÖT

Teemme purkutyöt vahinkokohteissa, saneerauskohteissa ja uudiskohteissa. Purkutöihin sisältyy myös betonirakenteiden hiontatyöt. Pölyttömyys ja pölynhallinta on tärkeä osa purkutöitä, ja kiinnitämmekin siihen erityistä huomiota.

Kuivauspalvelut

Tarjoamme kuivauspalvelut vesivahinkojen ja kosteusvahinkojen kuivaamiseksi, saneerausten yhteydessä sekä uudiskohteiden rakentamisen laadun varmistamiseksi. Hoidamme kuivauksen aina alusta loppuun asti ”avaimet käteen” palveluna.

Tutustu myös Sikkum CapsulDry kuivausmenetelmään.

Kuivauspalvelut

purkutyöt

Purkutöitä tarvitaan useissa erilaisissa rakennuskohteissa. Me tarjoamme purkutyöt vahinkokohteisiin, saneerauskohteisiin, uudiskohteisiin. Purkupalvelumme sisältää myös betoni-/kivirakenteiden hiontatyöt.

Vesivahingon kuivaus

Kun sattuu vesivahinko, Sikkum Täsmäkuivaus auttaa nopeasti. Vasteaikamme ovat lyhyet ja hoidamme yhdellä käynnillä kaikki mahdolliset toimenpiteet. Kuivauksen aloitamme nopeasti, jotta vältyt lisävahingoilta ja homevaurioilta.

Kosteuden­hallinta työmailla

Oikealla kosteudenhallinnalla ja olosuhdehallinnalla varmistetaan rakenteiden nopea kuivuminen rakennusprojektin aikana. Kuivauspalvelullamme autamme kohti onnistunutta lopputulosta. Sikkum CapsulDry kuivausmenetelmä nopeuttaa rakenteiden kuivumista jopa 50 %!

Olosuhdehallinta Kosteushallinta työmailla

OLOSUHDEHALLINTA JA SUUNNITTELU TYÖMAILLA

Olosuhdehallinta ja kosteudenhallinta pitää sisällään paljon muutakin kuin vain oikeat koneet, laitteet ja materiaalit. Autamme kokonaisvaltaisesti sinua pohtimaan ja suunnittelemaan, mitkä toimenpiteet edistävät rakennustyömaan oikea-aikaista kosteudenhallintaa ja prosesseja.

Kysy lisää!
1
Hei. Tarvitsetko kosteusmittausta? Purkupalveluita? Kuivausta?

Lähetä WhatsApp viesti, niin vastaamme sinulle pikaisesti!