Kosteusmittaukset uudiskohteissa

Kosteusmittauksilla uudiskohteiden rakennustyömailla voidaan varmistaa rakenteiden riittävä kuivuminen ennen seuraavia työvaiheita. Pyydä meidät apuun toteuttamaan kosteusmittaus.

hinnastoSoita 24 h

Kosteusmittaukset ja kuivauspalvelut

Ota yhteyttä vaikka WhatsAppin kautta klikkaamalla tästä!

Rakennekosteusmittaus uudisrakentamisessa

Betonivalun kuivumisen edistymistä seurataan rakennekosteusmittauksen avulla. Koska betoni kuivuu hitaasti ja sitä pinnoittamaan on yleensä kiire, tulee varmistua siitä, että betoni on kuivunut tarpeeksi kyseiselle materiaalille. Näin vältytään kalliilta korjauksilta ja sisäilmaongelmilta, joita aiheutuu liian märän betonin pinnoittamisesta.

Seuraamme kuivauksen etenemistä säännöllisesti, tilanteen mukaan myös etäantureilla pilvipalvelua hyödyntäen. Tämä vähentää tarpeetonta kuivausta. Kuivaus lopetetaan, kun rakenteen kosteuden todetaan olevan tasolla, joka sallii rakenteiden pinnoittamisen.

Kuivauksesta laaditaan myös aina kuivauspäiväkirja ja kuvallinen loppumittausraportti, johon kirjataan kohteessa suoritetut työt, kohteen pohjakuva kosteusmittauspisteineen, mittaustulokset sekä kuivauksessa käytetty sähkönkulutus.

Etämittaus

Etämittauksessa uuteen betonivaluun asennetaan etäanturi, jonka tulokset luetaan ja siirretään pilvipalveluun. Meillä on käytössämme rakenteisiin asennettavat etäanturit, joiden käyttöaika on 2–5 vuotta.

Etämittauksen etuna on pitkä seuranta-aika, joka mahdollistaa kuivumisen tarkan seuraamisen. Etäantureiden tietoa voidaan kerätä myös rakentamisen jälkeen.

Kosteusmittaukset ja kuivauspalvelut

Ota yhteyttä vaikka WhatsAppin kautta klikkaamalla tästä!

Palvelemme Keski- ja Itä-Suomen alueella

Palvelemme

24 h
Kuopio
Leppävirta
Varkaus
Jyväskylä
Mikkeli
Savonlinna
Joensuu

Pääkonttori

Savonkatu 30
79100 Leppävirta

Open chat