Sikkum CapsulDry on pätevä menetelmä!

Helsinkiläiselle Sebastian Franckenhaeuserille kuivauspalvelun hankkiminen tuli ajankohtaiseksi, kun kotitalon alapohjassa sijaitsevan maanvaraisen laatan huomattiin kostuneen. Franckenhaeuser ehti jo laittaa tarjouspyyntöjä perinteisellä menetelmällä tehtävästä kuivauksesta, mutta sitten hakukoneen tuloksiin tarttui Sikkumin CapsulDry-kuivausjärjestelmä. Täysin uudenlainen menetelmä monine etuineen herätti Franckenhaeuserin mielenkiinnon ja johti nopeaan yhteydenottoon.

– Sikkum CapsulDry -menetelmää kuvailtiin muiden toimijoiden menetelmiä tehokkaampana ja nopeampana, ja lisäksi luvattiiin, että sen avulla kuivaukseen käytettävässä sähkössä voisi säästää 85 %. Tämä kuulosti niin hyvältä, että olin heti Sikkumiin yhteydessä. Palvelun hinta ja siihen käytettävä aika olivat mielestäni kohdallaan. Sikkumin CapsulDry oli tämän kisan musta hevonen!

Sikkumilta Franckenhaeuser sai nopeaa palvelua, sillä kostuneen rakenteen kuivaaminen päästiin aloittamaan jo lyhyen ajan sisällä ja vieläpä arkipyhänä. – Soitin Sikkumille alkuviikosta, ja jo saman viikon torstaina meillä asennettiin talolla kuivausjärjestelmää. Tuo torstai sattui vieläpä olemaan helatorstai, joten sain mielestäni hyvää ja joustavaa palvelua.

Yksi CapsulDry-menetelmän monista eduista on se, että se mahdollistaa kohteen muut työt samanaikaisesti, sillä CapsulDry-kuivauslevystöt asennetaan suoraan kuivattavan kohteen pinnalle. Tavaonomaisten kuivausjärjestelmien kuivattaessa koko huonetilaa kohdentaa CapsulDry tehon kapselissa täsmällisesti moninkertaisesti pienemmälle kuutioalalle.

– Sikkumin kuivauslevystöjen päällä pystyi kävelemään, joten tilassa pystyi tekemään tekemään samalla muitakin töitä. Tämä tietysti oli tehokasta ajankäyttöä, mutta myös poikkeuksellista, sillä muiden yritysten levylämmittimien päällä ei voi kävellä. 

Kuivaustyö kohteessa sujui täsmällisellä aikataululla sovitussa kolmessa viikossa, ja Franckenhaeuser pidettiin ajan tasalla kuivauksen etenemisestä. Menetelmän toimivuuteen liittyy jopa pienestä yllätyksestä kumpuava jatkokehitysehdotus.

 – Kuivauksen käynnistyttyä vettä alkoi poistua rakenteista melko paljonkin – jopa niin paljon, että vesi alkoi pitää kurnuttavaa ääntä poistoputkessa. Sikkumin ohjeistuksella sitten kävin itse tyhjentämään putkea. Tämä hieman yllätti, mutta tarkoittaa tietenkin sitä, että menetelmä toimii tehokkaasti. Nopea veden poistuminen on positiivinen ongelma, joka on syytä huomioida muissa kohteissa.

Nyt Franckenhaeuserin talon kosteusongelmat ovat takanapäin, ja alapohjan rakenne on päästy korjaamaan asianmukaisesti. Tyytyväinen Sikkumin asiakas suosittelee mielellään täysin uudenlaista ja lupaukset lunastanutta CapsulDry-järjestelmää myös muille rakenteiden kosteusongelmien kanssa painiville. 

– Ehdottomasti voin suositella! Saamani raportti oli kattava ja avasi tarkasti kuivausprosessin kulun. Lisäksi kohteen havainnekuvat ja mittapisteet oli todella hyvin merkitty. Raportti on siten luotettava dokumentaatio hyvin suoritetusta korjaustyöstä potentiaaliselle ostajalle, mikäli tulevaisuudessa päätyisin talokaupoille. Raporttiin kirjattu sähkönkulutus oli hieman vajaa 1900 kWh. Lupaus 85 % pienemmästä sähkönkulutuksesta täyttyi, sillä perinteisellä menetelmällä kulutus olisi ollut 20 000 kWh! Sikkum CapsulDry on pätevä menetelmä, jolla sain rahalle vastinetta.

Kysy lisää!
1
Hei. Tarvitsetko kosteusmittausta? Purkupalveluita? Kuivausta?

Lähetä WhatsApp viesti, niin vastaamme sinulle pikaisesti!